Hej tropsspejder!

Her får I troppens infomail for april. Bemærk især at tilmeldingsfristen for SuperDivi er nu på tirsdag.

Oversigt:

  • SuperDivi 5.-7. maj
  • Foropgave til SuperDivi
  • Tropsmøde april
  • Mobiler på patruljemøderne
  • Ure i patruljelokalerne

SuperDivi 5.-7. maj

Nu er det tid til at få finpudset jeres spejder-skills – så I kan shine overfor resten af divisions tropsspejdere! I skal sørge for at til- eller framelde sig SuperDivi senest på tirsdag. Det kan ske på b21b.dk/trop/superdivi2017.

Foropgave til SuperDivi

Fredag aften på SuperDivi er der traditionen tro et mindre løb for juniorerne. Det vil finde sted på Gurredam Spejdercenter og hver patrulje skal planlægge og afholde en post. For at gøre det nemt for jer at planlægge, kan denne skabelon med fordel anvendes. Temaet for dette løb er: farver. Det betyder at hver tilmeldt patrulje vil få en farve tilknyttet og skal skabe en post der får denne farve implementeret på en naturlig vis (fx kan den blå post indeholde vand). Senest d. 1. maj sendes en detaljeret postbeskrivelse til mathias@absalondivision.dk. Den skal være så forståeligt, at en anden patrulje i princippet kan udføre den.

Tropsmøde april

Tropsmødet i april står i førstehjælpens tegn kombineret med kæmpe ludo. Vi mødes tirsdag d. 4. april 2017 på Rytterskolen kl. 19 og slutter samme sted kl 21. Vi er udenfor hele aftenen, så husk påklædning efter vejret.

Mobiler på patruljemøderne

På tropsmødet i marts havde vi en god dialog med jer omkring de udfordringer, I oplever ved brugen af mobiler på patruljemøderne. Det blev i fællesskab besluttet at mobiltelefoner ikke må være fremme på patruljemøderne. Der er sat en kasse frem mellem patruljelokalerne, hvor I lægger jeres mobiltelefoner inden I går ind til patruljemødet.

Ure i patruljelokalerne

Der er nu kommet ure op i patruljelokalerne, så I kan holde øje med tiden når I har patruljemøder.

Spejderhilsen

Tropsledelsen i Bellahøj 21st Barking

b21b.dk/trop

Læs altid de seneste infomails på b21b.dk/trop/infomails