Hej tropsspejder!

Her får I troppens infomail for marts.

Oversigt:

  • Bellaspejd og grupperådsmøde
  • Tropsmøde marts
  • Tilmeldingen til Spejdernes lejr 2017 lukker snart
  • Radisemøde marts
  • Påskekursus på Toggerbo
  • SuperDivi 5.-7. Maj

BellaSpejd og grupperådsmøde

Søndag d. 5/3 står den på BellaSpejd hvor radiserne i samarbejde med Sirius II har lagt et super sejt løb i Brønshøj. Vi forventer at se en masse seje tropsspejdere på Rytterskolen kl. 13. Efter løbet er der tilbud om at deltage til Grupperådsmøde for de ældste samt film og popcorn for alle andre. Tilmeld jer b21b.dk/bellaspejd2017 – så er I også sikret et smukt mærke.

Tropsmøde marts

Foråret er over os og vi ser frem til at tage fat i en af de mere basale spejder-færdigheder på tropsmødet i marts; pionering! Vi mødes på Pilegården, hvor der vil blive trænet besnøringer og lavet stridsvogne (med et twist!) – og så vil vi hjælpe patruljerne med at aftale interne spilleregler for patruljearbejdet (under hyggelige omgivelser). Vi glæder os til at se jer til mødet torsdag d. 7/3.

Spejdernes lejr 2017

Tilmeldingen til Spejdernes lejr 2017 lukker d. 1. marts, så skynd jer ind og tilmelde (eller afmelde) jer på b21b.dk/sl2017. Spejdernes Lejr er Danmarks største spejderlejr, hvor 40.000 danske og internationale spejdere mødes i Sønderborg. Troppen deltager sammen med resten af gruppen og lejren finder sted fra d. 22.-30. juli 2017.

Påskekursus på Toggerbo (for radiser)

Toggerbo Space Travels søger frivillige spejdere til at deltage i den første turistfart i rummet. Med de nyeste teknologier inden for rumfart vil vi besøge fjerne planeter i galakser langt ude, hvor der venter kulturer som i aldrig vil kunne forestille jer. I vil blive grundigt introduceret til lokalbefolkningen og få et indblik i de vigtigste aspekter af deres kultur og dagligdag. Tilmeld jer på b21b.dk/toggerbo2017 inden d. 1. marts.

SuperDivi 5.-7. maj

Nu er det tid til at få finpudset jeres spejder-skills – så I kan shine overfor resten af divisions tropsspejdere! Tilmeldingen er åbnet til SuperDivi – skynd jer allerede nu at sende jeres tilmelding eller framelding på b21b.dk/trop/superdivi2017.

Spejderhilsen

Tropsledelsen i Bellahøj 21st Barking

b21b.dk/trop

Læs altid de seneste infomails på b21b.dk/trop/infomails